A PlentyGO szoftverrendszer színházak digitális programfüzeteként működik. Régiónkban (Erdélyben) még nincs hasonló alkalmazás, ezért ez a rendszer hiánypótló lehet, lehetőséget adva a színházaknak arra, hogy egy új és modern megoldást alkalmazzanak előadásaik közzétételére.

A rendszer egy központi szerverből, egy webes adminisztrációs felületből és egy mobil kliensalkalmazásból tevődik össze. A webes felület segítségével az intézmények adminisztrátorai menedzselni tudják saját programjaikat, jelenleg három nyelven (magyar, angol és román) szerkeszthetik a kapcsolódó információkat. Új előadásokat tudnak felvinni a rendszerbe, Google Maps segítségével meg tudják adni a színdarabjaik helyszínét.

Az Android mobil alkalmazás lehetővé teszi a színházak programjainak böngészését, az előadások dátum, város, és színház szerinti szűrését, mindezt az eszköz által használt nyelven. A rendszer információkat szolgáltat a kiválasztott előadásokról és képes elnavigálni a felhasználót azok helyszíneire.

Csapattagok:

Isti, Melinda

Mentorok:

Karesz, Levi, Zoltán

Linkek:

SISY publikáció

ETDK dolgozat