Bevezetés az objektum-orientált programozás világába. Közvetlen, barátságos környezetben, kis csoportban tanulsz, átfogó képet nyersz az informatikai ágazatairól, és az elméletet azonnal gyakorlatba ülteted, azaz megalapozod és bebetonozod azt tudást, amely szükséges a komplex alkalmazások tervezéséhez.

Tudj meg többet..

Elsősorban a vállalati rendszerek architektúráját tanulmányozod, és átlátod, hogy a “nagyok” hogyan strukturálják alkalmazásaikat, hogy modulárisan lehessen dolgozni rajtuk. A program elején elkezdett projektbe minden új ismeretet beépíthettek, így a képzés végén lesz egy versenyképes, komplex csoportos projektetek.

Tudj meg többet..

Haladó programozási paradigmák és tervezési irányzatok, a vállalati rendszerek által használt magas szintű technológiák (pl. Spring, .NET Core, React) és kitelepítési, üzemeltetési mechanizmusok. A képzés végén a gyakorlati részletekre is rálátsz, például megtanulod a biztonsági rések kiküszöbölését.

Tudj meg többet..

Ugye szeretnéd megismerni az iparág felkapott trendjét! Sok különböző könyvtár és keretrendszer segítségével az egyik legmodernebb és legelterjedtebb könyvtárat taglaljuk, a Reactet. A komplexebb alkalmazások összeállításában pedig az állapotmenedzsment,  a Hooks és Context segít.

Tudj meg többet..

A szoftverfejlesztők gyakran tapasztalják, hogy mivel mindenki főleg a keretrendszerekre fókuszál, a kihívásokkal teli, és teljesítményre érzékeny környezetekben még mindig fontos nyelvek háttérbe szorulnak, pedig olyan alkalmazásokban, mint a 3D s grafika vagy a Mestestrséges Inteligencia ezek elengedhetetlenek.

Tudj meg többet..

Sokszínű képzés, ahol sok új technológiát próbálsz ki, hiszen a DevOps  fejlesztő és üzemeltető  (DevOps engineer) fő dolga az alkalmazások fejlesztésének, tesztelésének, integrálásának felgyorsítása.

Tudj meg többet..

Sokszínű képzés, ahol sok új technológiát próbálsz ki, hiszen a minőségbiztosítási ellenőr (QA engineer) fő dolga az alkalmazások tesztelésének, integrálásának automatizálása. A képzésen a tesztelés különböző fajtáit is megismered, és az itt elsajátított tudás lehetővé teszi, hogy automata tesztelőként vállalj fontos szerepet komplex projektekben.

Tudj meg többet..