Aktuális képzések

Full Stack képzés – Marosvásárhely

Az egyetemi oktatást kiegészítő full stack-képzésünkön dedikált mentorok avatnak be a legkorszerűbb és legkeresettebb technológiákba.This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height!

Full Stack képzés – Kolozsvár

A Full Stack-képzés Kolozsváron az egyetemen tanultakra alapozva, illetve azokat kiegészítve nyújt betekintést az összetett vállalati szoftverrendszerek fejlesztésébe.This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height!

Mentorprogram I.év – Kolozsvár

Ismerkedés az objektum-orientált programozással. Közvetlen, barátságos környezetben pontosabb, részletesebb képet alkothatsz az informatikai ágazatairól, hogy megalapozd és bővítsed azt a tudást, amelyre a következő évek mentorprogramos tapasztalatát építheted.

Mentorprogram I.év – Marosvásárhely

Ha eljutottál erre az oldalra, máris megtetted az első lépést, hogy elindítsad informatikus pályafutásodat. Képzésünk elsődleges célja, hogy betekintést nyerj a szoftverfejlesztés változatos, kreatív világába, és kedvet kapj elmélyülni ebben a kihívásokkal tarkított hivatásban.

Lezárult képzések

.NET képzés – Marosvásárhely

A képzésen a .NET Core keretrendszer legújabb elemeit ismerhetitek meg, megtanuljátok, hogyan készítsetek versenyképes alkalmazásokat, amelyek megbízhatóan futnak különböző Cloud rendszerekben is.This line is only for box height!

Bevezetés az objektum-orientált programozás világába. Közvetlen, barátságos környezetben, kis csoportban tanulsz, átfogó képet nyersz az informatikai ágazatairól, és az elméletet azonnal gyakorlatba ülteted, azaz megalapozod és bebetonozod azt tudást, amely szükséges a komplex alkalmazások tervezéséhez.This line is only for box height!

Elsősorban a vállalati rendszerek architektúráját tanulmányozod, és átlátod, hogy a “nagyok” hogyan strukturálják alkalmazásaikat, hogy modulárisan lehessen dolgozni rajtuk. A program elején elkezdett projektbe minden új ismeretet beépíthettek, így a képzés végén lesz egy versenyképes, komplex csoportos projektetek.

Haladó programozási paradigmák és tervezési irányzatok, a vállalati rendszerek által használt magas szintű technológiák (pl. Spring, .NET Core, React) és kitelepítési, üzemeltetési mechanizmusok. A képzés végén a gyakorlati részletekre is rálátsz, például megtanulod a biztonsági rések kiküszöbölését.This line is only for box height!

Ugye szeretnéd megismerni az iparág felkapott trendjét! Sok különböző könyvtár és keretrendszer segítségével az egyik legmodernebb és legelterjedtebb könyvtárat taglaljuk, a Reactet. A komplexebb alkalmazások összeállításában pedig az állapotmenedzsment,  a Hooks és Context segít.

Sokszínű képzés, ahol sok új technológiát próbálsz ki, hiszen a minőségbiztosítási ellenőr (QA engineer) fő dolga az alkalmazások tesztelésének, integrálásának automatizálása. A képzésen a tesztelés különböző fajtáit is megismered, és az itt elsajátított tudás lehetővé teszi, hogy automata tesztelőként vállalj fontos szerepet komplex projektekben.This line is only for box height!

Sokszínű képzés, ahol sok új technológiát próbálsz ki, hiszen a DevOps  fejlesztő és üzemeltető  (DevOps engineer) fő dolga az alkalmazások fejlesztésének, tesztelésének, integrálásának felgyorsítása. This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height!

Marosvásárhelyen, a Sapientia EMTE órarendjéhez alkalmazkodva, az ott szerzett tudás elmélyítésére, dedikált mentorok támogatásával, egy nagyszerű csapatban lesz lehetőséget versenyképes tudást szerezni az informatika világában. This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height!

Közvetlen, barátságos környezetben, kis csoportban, dedikált mentorok irányításával tanulsz. Az egyetemen és a képzésen szerzett elméleti tudást gyakorlatba ülteted és hozzáláthatsz komplex alkalmazások tervezéséhez. A második félévben vállalati rendszerek architektúráját tanulmányozod, csapattársaiddal együttműködvemetanulod, mi a moduláris struktúra a szoftverfejlesztésben.
This line is only for box height! This line is only for box height!

A szoftverfejlesztők gyakran tapasztalják, hogy mivel mindenki főleg a keretrendszerekre fókuszál, a kihívásokkal teli, és teljesítményre érzékeny környezetekben még mindig fontos nyelvek háttérbe szorulnak, pedig olyan alkalmazásokban, mint a 3D s grafika vagy a Mestestrséges Inteligencia ezek elengedhetetlenek.This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height!