Bevezetés az objektum-orientált programozás világába. Közvetlen, barátságos környezetben, kis csoportban tanulsz, átfogó képet nyersz az informatikai ágazatairól, és az elméletet azonnal gyakorlatba ülteted, azaz megalapozod és bebetonozod azt tudást, amely szükséges a komplex alkalmazások tervezéséhez.This line is only for box height!

Elsősorban a vállalati rendszerek architektúráját tanulmányozod, és átlátod, hogy a “nagyok” hogyan strukturálják alkalmazásaikat, hogy modulárisan lehessen dolgozni rajtuk. A program elején elkezdett projektbe minden új ismeretet beépíthettek, így a képzés végén lesz egy versenyképes, komplex csoportos projektetek.

Haladó programozási paradigmák és tervezési irányzatok, a vállalati rendszerek által használt magas szintű technológiák (pl. Spring, .NET Core, React) és kitelepítési, üzemeltetési mechanizmusok. A képzés végén a gyakorlati részletekre is rálátsz, például megtanulod a biztonsági rések kiküszöbölését.This line is only for box height!

Ugye szeretnéd megismerni az iparág felkapott trendjét! Sok különböző könyvtár és keretrendszer segítségével az egyik legmodernebb és legelterjedtebb könyvtárat taglaljuk, a Reactet. A komplexebb alkalmazások összeállításában pedig az állapotmenedzsment,  a Hooks és Context segít.

A szoftverfejlesztők gyakran tapasztalják, hogy mivel mindenki főleg a keretrendszerekre fókuszál, a kihívásokkal teli, és teljesítményre érzékeny környezetekben még mindig fontos nyelvek háttérbe szorulnak, pedig olyan alkalmazásokban, mint a 3D s grafika vagy a Mestestrséges Inteligencia ezek elengedhetetlenek.This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height!

Sokszínű képzés, ahol sok új technológiát próbálsz ki, hiszen a DevOps  fejlesztő és üzemeltető  (DevOps engineer) fő dolga az alkalmazások fejlesztésének, tesztelésének, integrálásának felgyorsítása. This line is only for box height! This line is only for box height! This line is only for box height!

Sokszínű képzés, ahol sok új technológiát próbálsz ki, hiszen a minőségbiztosítási ellenőr (QA engineer) fő dolga az alkalmazások tesztelésének, integrálásának automatizálása. A képzésen a tesztelés különböző fajtáit is megismered, és az itt elsajátított tudás lehetővé teszi, hogy automata tesztelőként vállalj fontos szerepet komplex projektekben.This line is only for box height!

HIDDEN

HIDDEN

HIDDEN

HIDDEN