Manapság az embereknek bíztatásra van szükségük ahhoz, hogy rávegyék magukat a véradásra. A Blood Notes mobil kliense ehhez a bíztatáshoz járul hozzá azáltal, hogy egy olyan felületet nyújt az embereknek, ahol információkat szerezhetnek a véradás menetéről, emlékeztetőt állíthatnak maguknak a tervezett véradásokról, majd naplózhatják azokat, értesülhetnek arról, ha valakinek vérre van szüksége, kitölthetnek egy tesztet, amely megmutatja, hogy alkalmasak-e véradónak vagy sem és megtekinthetik a véradóközpontok listáját. A projekt mobil alkalmazása azon egyszerű emberek számára készült, akik a mindennapi teendők mellett készek vért adakozni és egy alkalmazást szeretnének használni arra, hogy rendszerezzék véradásaikat és kapcsolatban álljanak a véradó központokkal.

Emellett a korházak számára adott egy webes felület, amely arra szolgál, hogy egy – a megfelelő jogosultsággal bíró – személy módosíthassa a mobilon megjelenő adatokat, illetve értesítéseket küldhessen a mobilos felhasználóknak.

Az alkalmazás egy React alapú webkliensből, egy Xamarin alapú Android és IOS mobilkilensből, illetve egy ezeket kiszolgáló .NET Core szerverből áll.

Csapattagok:

Kata, Huni

Mentorok:

Kata, Andor, Tibi

Technológiák:

C#, .NET Core, React, Xamarin

Linkek:

ETDK dolgozat
SISY dolgozat