Áruszállítás lebonyolítására alkalmas szoftver szabadúszó kamionosoknak.

Kulcsszavak: cargo, shipment

A Truxi projekt egy webes és egy mobil kliensből tevődik össze mely egy központi szerverrrel kommunikál. A mobil alkalmazás segít kamionosoknak árut kapni szállításra. A munkát licitálással nyerhetik meg.

Az áruhirdetők a webes kliensen keresztül vezethetik fel szállításra a csomagjukat. A sofőrök licitjei alapján kiválaszthatja, hogy melyikkel szeretne kapcsolatba lépni.

Miután mindkét fél elfogadott egy ajánlatot, megkapják egymás telefonszámát, hogy további információkat kapjanak a munkáról.

Az alkalmazás a későbbiekben továbbfejleszthető beágyazott térképpel a csomag felvevési és leadási pontokat kiválaszthassa a hirdető. Továbbá különböző ármeghatározó módszereket is bevezethetünk a jelenlegi licit mellett: fix áras munka és árajánlat kérése az alkalmazástól az árú tömege, az út hossza és a kamionok átlagfogyasztása alapján.

A csapat bemutatta eredményeit az ETDK-n 2020-ban, ahol III. díjat nyertek. A kutatás megjelent a IEEE Xplore kiadványban és bemutatták a 2020 IEEE 18th International Symposium on Intelligent Systems and Informatics (SISY) konferncián, Szabadkán, Szerbiában.

Technológiák:

Spring, React, React Native

Csapattagok:

Berci, Bernát

Mentorok:

Anna, Rolika, Ákos

Ajánlatok részletei

Licitálás munkákra

Web platform munkaadóknak