A lelkészek és gyülekezetek adatbázisa

Kulcsszavak: parish finder, clergy databases, historic church data

A SoulMind lelkészkataszter projekt egy lelkészek és gyülekezetek adatait tároló adatbázis tartalmának megjelenítéséhez és kezeléséhez biztosít egy kényelmes platformot, leegyszerűsítve az adatok szerkesztésének lehetőségét, lehetővé téve a különböző kritériumok szerinti keresést, és könnyen használható felületet nyújtva kutatói munka végzéséhez.

A webalkalmazás zárt körű, regisztráció-elfogadás alapú felhasználó-karbantartó rendszert használ. Be nem jelentkezett felhasználók csak engedélyt kérhetnek regisztrációval, míg egyre magasabb felhasználói szerepkörökkel egyre több funckionalitás érhető el.

A rendszer 3 fő komponensből épül fel. Egy React alapú webkliensből mely az alkalmazás vizuális felületetét biztosítja. Egy Golang nyelvben írt szerverből, mely kommunkál az adatbázissal és fogadja a webkliens kéréseit. Végül egy MongoDB adatbázisból, mely tárolja az adatokat.

Hosszú távon az alkalmazás kibővíthető egy interaktív térképpel, melyen megjelennének a különböző keresési feltételek alapján szűrhető gyülekezetek, és kirajzolható lenne az egyes lelkészek életútja is.

Technológiák:

React, Golang, MongoDB

Csapattagok:

Alpi, Kiri

Mentorok:

Szili, Kincső

Admin

Priest Profile

Priest Cadastre