A dWelling az alternatív gyógyászatban felhasználható webes szoftverrendszer, amely többféle kezelési módot mutat be, megkönnyíti a terapeuták és a páciensek közötti kommunikációt, lehetőséget biztosít időpont foglalásokra és egy központi helyen tartja nyilván a páciensek kórlapjait, adatait.

A rendszer négy különböző felhasználói szerepkört támogat: vendég, páciens, terapeuta, adminisztrátor.

A vendégek olvashatnak a terápiákról, kereshetnek azok között, megtalálhatják a problémájukra legmegfelelőbb megoldást. A keresés teljes szöveg alapú.

A páciens szerepkörrel rendelkező felhasználó elérheti a rendszerben nyilvántartott terapeutákat is. A kiválasztott terapeutánál időpontot foglalhat, a már meglévő foglalásait menedzselheti. Minden foglalásról, változtatásról mindkét fél értesítést (email) kap.

A terapeuta megszabhatja a saját munkaprogramját, menedzselheti a hozzá érkező időpont foglalásokat. Minden pácienséhez külön adatlapot vihet fel és minden kezelésről bejegyzést írhat.

Az adminisztrátor menedzseli a felhasználókat, illetve a rendszerben tárolt adatokat, új terápiákat vihet be a rendszerbe és új terapeutákat regisztrálhat.

Csapattagok:

Adrián, Róbert

Mentorok:

Karesz, Áron, Norbi

Linkek:

ETDK dolgozat