Programozóként, fejlesztőként képzeled el a jövődet, és 2022 nyarára egy fizetett szakmai gyakornoki lehetőséget keresel Marosvásárhelyen? Nálunk magyar nyelven, dedikált mentorok támogatásával, általad választott projekten dolgozhatsz.

Idén július-szeptember időszakban a kolozsvári és székelyudvarhelyi irodánk mellett a marosvásárhelyi irodát is választhatod, ahol on-site, fizikai jelenléttel szervezzük meg a nyári szakmai gyakorlatot.

A gyakornoki program részét képezik az elméleti és gyakorlati képzések is, sikeres együttműködés után pedig bekapcsolódhatsz mentorprogramunkba.

Tudásodat, meglévő ismereteidet gyarapíthatod a következőkben:

Programozási nyelvek:  Java, C++, C#, JavaScript, Python, Go, Swift, Kotlin

Keretrendszerek/Könyvtárak: Spring, .NET Core, Node, React, React Native, Angular, Android, iOS

Környezetek/Eszközök: Docker, Kubernetes, Cloud, Serverless

A Codespring nyári szakmai gyakorlata nagyszerű lehetőség arra, hogy diákként valós projekteken dolgozhass és betekintést nyerj a szoftverfejlesztők mindennapjaiba. Bármelyik partneregyetemek diákját tárt karokkal fogadjuk a Codespringnél, és barátságos, támogató környezetet biztosítunk, ahol izgalmas projekteken dolgozhatsz.

  • Képzesek és szakmai gyakorlat helye: On-site, Kolozsvár vagy Székelyudvarhely
  • Helyek száma: 10
  • Jelentkezési feltételek: légy egy szakirányú egyetemen (informatika, matematika-informatika, IT-mérnöki stb) utolsó előtti éves hallgatója
  • Jelentkezési határidő: május 16., az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével és egy önéletrajz feltöltésével.
  • Eredményhírdetés: május 31.

JELENTKEZZ MOST

Ha kíváncsi vagy korábbi évek szakmai gyakorlatos projektekre, böngészd a honlapunkon publikált rövid bemutatókat: https://edu.codespring.ro/projects/

Szervező: a Codespring (Softech) kft. az egyik legismertebb erdélyi szoftverfejlesztő cég. Több, mint 20 éve organikusan növekedik és kielmelten támogatja a folyamatos fejlődést elősegítő tevékenységeket munkatársai és mentorált diákjai számára.