Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

A Codespring alakulása óta szoros együttműködést alakított ki Kolozsvár legnagyobb tudományegyetemével, ennek a természetes folytatása volt a Mentorprogram elindítása 2010-ben. Az informatika és matematika-informatika szakos hallgatók cégünknél tanulják meg, hogy néz ki a szoftverfejlesztés a gyakorlatban, mi pedig tudásbázist, infrastruktúrát és erőforrásokat biztosítunk számukra szakmai érdeklődésük elmélyítéséhez.

Kolozsvári Műszaki Egyetem

A Kolozsvári Műszaki Egyetem biztosítja a Codespring csapatának legtöbb szoftvermérnökét. Az Automatizálási és Számítástechnikai Kar és az Elektronikai, Távközlési és Informatika Kar magyar anyanyelvű hallgatói nagy előszretettel választják dedikált oktatási programjainkat, ha szeretnének anyanyelvi környezetben fejlődni az általuk választott szakterületen.

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Legfiatalabb akadémiai partnerünk a Sapientia Erdélyi Magyar Egyetemmel. Együttműködésünknek köszönhetően a Matematika-Informatika Tanszék és az Automatika és alkalmazott informatika szakos hallgatók cégünknél,  magas szakmai színvolú környezetben sajátíthatják el a sikeres karrierhez elengedhetetlen gyakorlati tudást.