Csapatunk 2010 óta minden évben megszervezi a Codespring Mentorprogramot. A program célja a technológiai piaci trendeket figyelembe véve felkészíteni a hallgatókat a sikeres szoftverfejlesztői karrierre. A kolozsvári egyetemekkel való együttműködésünk révén a Babeș Bolyai Tudományegyetem Matematika – Informatika szakos diákjait, a Műszaki Egyetem Automatizálási és Számítástechnikai Kar vagy az Elektronikai, Távközlési és Informatikai Kar hallgatóit mentoráltunk az évek során.

A Mentorprogramban évente 15-20 hallgató vesz részt modulonként. Az elméleti képzés mellett a csoportos és egyéni projektek kivitelézését, tudományos dolgozatok és publikációk megírását is mentoráljuk. 

A Codespring Mentorprogram leírásában több részletes olvashatsz a modulokról: a gyakorlati- és elméleti képzésekről, a „gyorstalpaló” tanfolyamokat, a nyári szakmai gyakorlatokról és arról, hogyan járul hozzá a program a csoportos projektek elkészítéséhez, az alapképzést, illetve a mesterit záró szakdolgozat megírásához.

Kapcsolodó: