Rövidtávu gyorsképzések VÉGZŐS HALLGATÓKNAK: DevOps és Full-stack Progressive Web tréningek

A Codespring mentorprogram keretében idén is két gyorstalpaló képzést hirdetünk utolsó éves és mesteris egyetemi hallgatók számára. Neked szól a két program, ha már eldöntötted, hogy milyen szakirány érdekel, vagy ha szeretnéd elmélyíteni az adott témakörökkel kapcsolatos ismereteidet.

Csapatunk több, mint tíz éve szervez mentorprogramot az informatika és matematika-informatika szakos, valamint automatizálási és számítástechnológiai mérnökhallgatóknak, három éve pedig, a mentorprogrammal párhuzamosan, olyan különálló képzéseket is hirdetünk, amelyeken egy-egy szakirány szerint lehet gyakorlatba ültetni az egyetemen tanultakat.

A programban résztvevő diákok, az itt szerzett kompetenciáknak köszönhetően, jelentős előnyökkel helyezkednek el a munkaerőpiacon. Büszkék vagyunk arra, hogy a mentoráltak 100%-a szakmában dolgozik, a legjobbak (68%) pedig cégünk felkészült, fiatalos és barátságos közösségét gyarapítják.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnéd megismerni az szoftverfejlesztő iparág felkapott trendjeit, 2021. március 15-ig várjuk jelentkezésedet ezen a linken! Minden jelentkezőt meghívunk egy beszélgetésre, ennek során teszteljük az programozással kapcsolatos alapismereteit. A felvételt nyert diákokkal közösen, egyetemi órarendjüket tiszteletben tartva alakítjuk ki az órarendet, úgy, hogy március közepétől félév végéig sor kerüljön minden tematika elmélyítésére.

DevOps: Módszertan, eszközök és környezet gyors fejlesztési és minőségi termék érdekében

A DevOps képzésünk során megismerheted a fejlesztők és üzemeltetők szoros együttműködésére alapuló módszertant. Az itt elsajátított eszközök és környezet kezelése lehetővé teszi, hogy DevOps  fejlesztő és üzemeltetőként vállalj fontos szerepet komplex projektekben.

Előadások tematikája és további részletek ezen a linken.

WEB: Modern full-stack Progressive webfejlesztés React -al (képzés)

Ugye szeretnéd megismerni az iparág felkapott trendjét! Sok különböző könyvtár és keretrendszer segítségével az egyik legmodernebb és legelterjedtebb könyvtárat taglaljuk, a Reactet. A komplexebb alkalmazások összeállításában pedig az állapotmenedzsment, a Hooks és Context segít.

Előadások tematikája és további részletek ezen a linken.