A Codespring-csapata nagy örömére idén is megszervezik az egyik legjobb diák-rendezvényt, a a HacKMK-t, amelyet az utóbbi években támogattunk! Tekintettel az általános járványhelyzetre, a KMDSZ műszakis klubja a virtuális térbe költöztette a hackathont.

Arra bíztatunk minden mentorprogramos diákot, hogy alakítsatok 2-4 fős csapatokat, és nevezzetek be a virtuális eseményre! Vegyétek fel a kesztyűt és nézzetek szembe az izgalmasnak ígérkező kihívással! A szervezők megoldandó feladatokkal állnak elő, ti pedig várhatóan hozzátok a lehetséges megoldásokat.

Miért jó 2020-ban diákként részt venni a hackathonon?

– Mert otthonod kényelméből kapcsolódhatsz be az online eseménybe

– A világ bármely sarkában lehetsz, így sem maradsz le a versenyről

– Jó lehetőség a készségeid fejlesztésére

– Találkozhatsz évfolyamtársaiddal, barátaiddal, vagy új kapcsolatokat alakíthatsz ki

– Bővül a közösségi hálód

– Olyan kockákkal találkozol, akik ugyanazt a hobbit űzik, mint te

– Váratlan helyzetekben találod majd meg az inspirációt

– A szervezők által előkészített minijátékok szórakoztatóak lesznek

– És végül, de nem utolsó sorban kapcsolatba léphetsz a Codespring Mentorprogram csapatával!

Ugye jól hangzik! Ha egyetértesz, nem marad más hátra, mint hogy jelentkezzetek a HacKMK v3-ra!

A szervezők menő, érdekes és nagyon szórakoztatónak ígérkező rendezvényt szerveztek, reméljük, hogy találkozzunk a HacKMK v3 – 24h Online Hackathon-on! Állítsátok össze a 2-4 diákból álló csapatot, és jelentkezzetek az INGYENES eseményre a következő címen: https://hackmkv3.eventbrite.com.

Nem szeretnél versenyezni, de csatlakoznál a bulihoz?

Jó hírünk van: bárki részt vehet a beszélgetéseken és bemutatókon, amelyeket többek között a  Codespring mentorai és a szervezők vendégei tartanak a hackathon rendkívüli kiadásán. Ezek a jegyek ugyanazon a linken érhetők el (https://hackmkv3.eventbrite.com), az Attendee opció kiválasztásával.

Vigyázzunk egymásra, és további információkért keressétek fel a https://hackmk.github.io/ oldalt!

Az esemény szervezője a Kolozsvári Magyar Diákszövetség, Kolozsvári Műszakis Klub.

A Codespring, a SOFTECH szoftverfejlesztő cég technológiai márkája évek óta egyik kiemelt támogatója a KMDSZ-nek és rendezvényeinek. Úgy gondoljuk, hogy mind az akadémiai felkészülés, mind az alternatív készségfejlesztés elengedhetetlen jövőbeli kollégáink számára. A kihívások keresése a személyes fejlődés és a szakmai gyarapodás eszközei, ilyenként a Codespring | Softech cégkultúra részei, és a jövőben is célunk megtartani ezeket.