Programozóként, fejlesztőként képzeled el a jövődet, és 2024 nyarára egy fizetett szakmai gyakornoki lehetőséget keresel? Nálunk magyar nyelven, dedikált mentorok támogatásával, általad választott projekten dolgozhatsz. Idén július-szeptember időszakban kolozsvári, székelyudvarhelyi vagy marosvásárhelyi irodánkat választhatod, ahol on-site, fizikai jelenléttel szervezzük meg a nyári szakmai gyakorlatot.

A gyakornoki program részét képezik az elméleti és gyakorlati képzések is, sikeres együttműködés után pedig folytathatod a Codespring Mentorprogramot, illetve arra is lehetőség nyílik, hogy most kapcsolódj be a képzésekbe.

Tudásodat, meglévő ismereteidet gyarapíthatod a következőkben:

Programozási nyelvek:  Java, C++, C#, JavaScript, Python, Go, Swift, Kotlin

Keretrendszerek/Könyvtárak: Spring, .NET Core, Node, React, React Native, Angular, Android, iOS

Környezetek/Eszközök: Docker, Kubernetes, Cloud, Serverless

A Codespring nyári szakmai gyakorlata nagyszerű lehetőség arra, hogy diákként valós projekteken dolgozhass és betekintést nyerj a szoftverfejlesztők mindennapjaiba. Bármelyik partneregyetem diákja vagy, tárt karokkal fogadunk a Codespring három irodájának egyikében, és barátságos, támogató környezetet biztosítunk, ahol izgalmas projekteken dolgozhatsz.

Ha kíváncsi vagy korábbi évek szakmai gyakorlatos projektekre, böngészd a honlapunkon publikált rövid bemutatókat: https://edu.codespring.ro/projects/

  • Képzesek és szakmai gyakorlat helye: Kolozsvár, Székelyudvarhely vagy Marosvásárhely (Codespring-irodák)
  • Helyek száma: 10
  • Jelentkezési feltételek: légy egy szakirányú egyetem (informatika, matematika-informatika, IT-mérnöki stb.) utolsó előtti éves hallgatója
  • Jelentkezési határidő: április 15., az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével és egy önéletrajz feltöltésével.
  • Eredményhírdetés: május 17.

Szervező:  Codespring | Softech – az egyik legismertebb erdélyi szoftverfejlesztő cég. Több, mint 25 éve organikusan növekedik és kielmelten támogatja a folyamatos fejlődést elősegítő tevékenységeket munkatársai és mentorált diákjai számára.