A Codespring brandet működtető Softech cég, az egyik legismertebb erdélyi szoftverfejlesztő KKV számára sok jó hírt tartogatott 2021 nyara. Ezek közül legfontosabb talán az, hogy a smart home systems és a cloud based security projektcsapatok bővülnek, és több vonzó állást hirdetnek, elsősorban mobilfejlesztők számára.

Az innovatív, meglévő és új technológiákat ötvöző projektekhez, akárcsak a cég alapítása óta eltelt 23 évben, a Codespring csapata biztosítja majd a teljes integrált szoftverfejlesztési életciklust, a tervezéstől a tesztelésig, az IoT-, Cloud-, AI-rendszerek és DevOps módszerek segítségével.

A következő pozíciók nyitottak tapasztalt és kezdő szakemberek számára a Codespring kolozsvári, székelyudvarhelyi vagy hamarosan nyíló marosvásárhelyi székhelyén, vagy akár távmunkában:

A Codespring kiváló csapatának köszönhetően érte el, hogy kimagaslik a kolozsvári és erdélyi szoftverfejlesztő vállalkozások közül. A csapatok erősségének fokmérője a szakmai felkészültség és az ügyfelek elégedettsége mellett az, hogy mindenki megtalálta helyét és jól érzi magát ebben a nyitott, barátságos közösségben.

A cégnél nagyra értékelik a munka és a szabadidő egyensúlyát: biztosítják a rugalmas munkaidő lehetőségét, az indokolt túlórákat megfelelően bérezik, a szabadságokat tiszteletben tartják és megértéssel kezelik a váratlan helyzeteket.

A Codespring magán egészségügyi biztosítással, sportelőfizetésekkel, különböző sportversenyek nevezési díjának fedezésével járul hozzá a jó közérzet megőrzéséhez. A csapat szabadidős tevékenységeit is támogatják: közös túrázást, kerékpározást, futást, hegymászást, kajakozást szerveznek, filmklubot és olvasóklubot működtetnek. A kultúra kedvelői számára koncert- és fesztiválbelépőket biztosít a cég.

A vezetőség kielmelten támogatja a folyamatos fejlődést elősegítő tevékenységeket munkatársai és mentorált diákjai számára: átvállalja a speciális szoftverfejlesztési módszertanok és szakvizsgák díját, elmélyült és gyakorlati képzéseket biztosít, fedezi a különféle tanúsítványok megszerzését, diplomás oktatók tartanak soft skills-képzéseket és angol nyelvtanfolyamokat a cégnél. A Codespring szakkönyvtára ritkaságokat is tartalmazó gyűjteménnyel áll a tanulni, fejlődni vágyók rendelkezésére.

A kikapcsolódás és szórakozás is fontos: projektcsapatos kiruccanásokat és céges csapatépítőket szerveznek és családcentrikus programokkal támogatják a munkatársak gyermekeit is (Istenhozott bónusz újszülötteknek, iskolakezdési csomag előkészítő osztályosoknak, karácsonyi ajándékok minden gyermeknek, évente két, többszáz fős családi rendezvény stb.)

Ha szívesen csatlakoznál ehhez a nyitott és barátságos közösséghez, válassz a meghirdetett pozíciók közül és jelentkezz még ma a job@codespring.ro címen!