Üdv a fedélzeten! Rajtra kész az informatikus-karriered, és egy HInTa-részvételt is nyerhetsz a Bittologatók március 16-ai rendezvényén!

Gyere el csütörtökön, március 16-án, délután 6-kor a Babeș-Bolyai Tudományegyetem főépületébe, a 2/I. terembe, ahol a Farkas Gyula Egyesület szervezésében, a Bittologatók ülésszakán a Codespring csapata bemutatja a hamarosan induló Mentorprogram elsőéveseknek Kolozsváron című képzését.

A kolozsvári Softech | Codespring szoftverfejlesztő cég több mint 10 éve szervez Mentorprogramot magyar nyelven informatika szakos és számítástechnika-mérnökin tanuló diákok számára. Dedikált mentorok támogatásával, egy nagyszerű csapatban nyújtunk lehetőséget elmélyíteni az egyetemen szerzett tudást és versenyképes ismereteket szerezni az informatika világában.

Az előéveseknek szervezett képzéseink kötetlen keretek között, jó hangulatban zajlanak, és céljuk felkészíteni a diákokat a következő modulra. Éppen ezért nem kötjük felvételihez a jelentkezést, és a játékosan, interaktív tevékenységen megszerezhető tudás mellett sok szabadidős programot is szervezünk “gólyáinknak”.

A szervezőkről, a programról és a hamarosan startoló modulról a Bittologatókon tudhatsz meg többet.

Az esemény programja:

  • Rövid cégbemutató
  • Codespring Mentorprogram elsőéveseknek 2023-ban Kolozsváron
  • Élménybeszámolók
  • Kérdések és válaszok
  • Codespring mentorprogram minikvíz – nyereményekkel!
  • Arcade Night A kocka másik oldala szervezésében, a Codespring támogatásával (Helyszín: Multiplex Leul)

Minikvíz-nyeremények:

(pontegyenlőség esetén a nyertes az, aki korábban küldte be válaszait)

Bővebben a Mentorprogramról ezen a honlapon olvashatsz, a március végén induló modulról és az aktuális fejlődési lehetőségekről a képzések rovatban, nyári szakmai gyakorlatunkról pedig ebben a hírben.

Helyszín: BBTE Főépület, 2/I. terem

Időpont: 2023. március 16., 18 óra.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!